Børsen interviews Lukas Graham and Dali on Kadeau

8. august 2014

 

LUKAS GRAHAM KÆMPER FOR AMERIKANSK GENNEMBRUD

 

“Lukas Graham vil indtage USA og har indgået sponsorsamarbejde med højtalerfirmaet Dali. For nylig blev samarbejdet til en koncert på restaurant Kadeau.
PH-lamperne gynger i takt med de mange sylteglas med bornholmske specialiteter. Det virker, som om selv designermøblerne og de spændende råvarer vil en tur på dansegulvet.

 

På den interimistiske scene i et hjørne af restaurant Kadeau i Wildersgade på Christianhavn spiller Lukas Graham og bandet hit på hit i spisepauserne, mens gæsterne har svært ved at sidde stille. 25-årige Lukas Grahams lyse stemme er i topform under det aktuelle nummer et hit “Mama said”, som også gjorde lykke ved Grøn Koncert for 14 dage siden.

 

Med intimkoncerten på Kadeau slår dansk-irske Lukas Graham to fluer med et smæk. Den forener hans interesse for god mad med behovet for at pleje partnerskabet med højttalerfirmaet Dali. Et partnerskab, der hjælper Lukas Graham med penge i kampen for at slå igennem i USA, hvor han er signet af Warner Music, men stadig mangler at udgive sin første single.

 

“Dali giver os en kærkommen økonomisk indsprøjtning med deres sponsorat. Vi bruger blandt andet sponsoratet til at lave en dokumentarfilm om vores forsøg på at slå igennem, og så er det jo dyrt at bo og leve i Los Angeles,” siger Lukas Graham og fortsætter med et smil på læben…”

 

READ THE FULL ARTICLE