Press Release: Tuborg on tour with the Danish DJ-elite

 

(In Danish)

 

Tuborg på tour med Danmarks DJ-elite

I 2014 fik den danske DJ-scene en nyt hjemsted med Tuborg Apropos Live-platformen, som er skabt for at sprænge de traditionelle rammer for, hvordan man holder fest og præsenterer DJs. Tuborg Apropos Live fortsætter i 2015 med en Danmarks Tour i april og maj.

 

”Danmark kan forvente at blive overrasket! Ligesom vi på platformen viser nye måder at præsentere DJs på, vender vi også på touren op og ned på hele club-oplevelsen, ved at invitere hypemen og tage DJs ned på dansegulvet blandt publikum. Vi vil vise, at man kan holde fest på en helt ny måde med fem timers nonstop madness”, fortæller grundlægger DJ E.D.D.E.H. passioneret om konceptet bag den kommende Tuborg Apropos Live Tour.

 

DJ-konceptet blev skabt af ildsjæle som en online platform, hvor Danmarks dygtigste DJs i et video mixtape format, viste deres talent frem på unikke locations – som varierer fra en placering blandt svømmende isbjørne i Københavns Zoo til bunden af en nedlagt svømmehal på Amager.

 

Succesen førte i samarbejde med Tuborg de elektroniske rockstjerner ud på en Danmarks tour igennem forår og efterår af 2014, hvor klubberne blev fyldt op og gæsteartister som Orgi-E og Kidd overraskede. Tuborg og det ansvarlige bureau STEPitUP gyngede således i 2014 med på de progressive beats fra de unge DJ-kometer, som Tuborg kunne se fortsætte deres karrierer udenfor landets grænser, som en effekt af konceptet. Derfor er Tuborg igen stolte af, at støtte op om den danske DJ-scene i 2015.

 

”Det har været et inspirerende projekt hele vejen igennem, hvor det er de dygtige DJ’s, der sætter retningen. Kreativiteten og sammenholdet er til at føle på, og fra Tuborgs side er vi meget glade for at kunne være med til at hjælpe disse talenter opnå større synlighed”, siger Malin Garderström, Senior Brand Manager ved Tuborg.

 

De første beats i 2015 bliver spillet til ferniseringen af Tuborgs Apropos Live, hvor der vil vises otte nye DJ-set med blandt andre Fabian Mazur og Thomas Madvig bag pulten. Arrangementet bliver afholdt torsdag den 16. april kl. 20.00 og er tilgængeligt for alle.

 

Første klub får besøg kort efter, mens resten af landet følger. Se hele tour planen her:
16. april  – København  – Tuborg APL Opening 2015
18. april  – Vejle   – Club Foam
24. april  – Odense  – The Gap
01. maj  – Haderslev  – Craizy Daisy
08. maj  – Aarhus  – Klubben
09. maj  – Roskilde  – Dansebaren
13. maj  – København  – Hive
22. maj  – Viborg  – Crazy Daisy
30. maj  – Esbjerg  – Havana