Spil Poker mod USO

Jeg elsker musik. Der er ingen tvivl om at musik får mig til at føle mig godt tilpas og er et positivt element i mit liv både socialt og når jeg er alene. Jeg tror, vi mennesker er drevet af de samme ting verden over. Vi prøver at finde måder, hvorpå vi kan gøre vores liv gladere og mere meningsfyldt. Der er desværre ikke så mange ting, der kan gøre os virkelig lykkelige, men musik er helt klart en af de ting, der kan! Ifølge en undersøgelse, fra MEC 2010, er musik det tredje mest vigtige i danskernes liv kun overgået af familien som nr. 1 og karrieren som nr. 2.

Melodi og rytme kan hæve os mennesker op over hverdagens problemer og trivialiteter og derfor er musik efter min mening et af de mest fantastiske udtryk for livsglæde, vi mennesker kan skabe.

Det, der gør mig passioneret omkring mit arbejde i STEPitUP er, at jeg kan være en del af interaktionen mellem musik og mennesker og specielt den del, hvor jeg i fællesskab med artister og brands udvikler nye måder hvorpå mennesker og musik kan interagere med hinanden. Følgende co-branding samarbejde mellem Poker og USO er et godt eksempel på, hvordan musik kan skabe glæde og hvordan jeg i fællesskab med teamet bag USO og Danske Spil udviklede nye former for brand-aktiviteter.

Der er ingen tvivl om, at Poker passer godt ind i hip hop miljøet og brandingen af en rap-artist som USO. Og da jeg præsenterede idéen om dette musiksponsorat var både Danske Spil og USO heller ikke i tvivl om synergien i et co-branding samarbejde.

Dette var i allerhøjeste grad et unikt sammensat musiksponsorat med en høj grad af involvering fra både USO og hans team, men også fra Danske Spils medarbejdere og de professionelle pokerspillere Pernille Ravn og Alex KP.

DSC 0066 300x198 Spil Poker mod USO

STEPitUP udviklede i fællesskab med Danske Spil og USO nogle skræddersyede aktiviteter. Det blev til en kampagne for Online Poker spil samtidig med udgivelsen af USOs seneste single “Klapper”.

Kampagnen blev skudt i gang med en teaser fra Skanderborg Festivalen, hvor nummeret blev spillet første gang. Her fik Danske Spil en forreklame, der på de første 4 døgn havde omkring 30.000 visninger.

USO havde skrevet Danske Spil og Poker ind i hans tekst … “hun burde være på Danske Spil med hendes Pokerfjæs”…. og samtidig havde Danske Spil deres to professionelle pokerspillere med i musikvideoen.

Se resultatet her:

Kampagnen indeholder to konkurrencer, hvor man bl.a. kunne komme med Poker “behind the scene” til musikvideoshootet “Klapper” og spille online poker mod USO.
På selve musikvideodagen havde Danske Spil derfor både konkurrencevindere samt tre af deres egne medarbejdere med ude for at følge dagens begivenheder. Vinderne var på tæt på USO og de fik også lige hilst på KATO, og begge artister var helt fantastiske til at give alle en rigtig god oplevelse, hvilket deltagerne også efterfølgende skrev gladeligt om på Pokers Facebookside.

Jeg var selv med på dagen og betragtede med stor glæde, hvordan både pokerspillere, konkurrencevindere og artister havde en uforglemmelig dag!

Peter Wenneberg, Social Media Manager fra Danske Spil, udtaler følgende om samarbejdet.

For Danske Spil er dette en unik mulighed for at eksponere og brande vores spil Poker sammen med en dygtig og cool rapartist som USO .

Et andet element er at USO fik coaching af den professionelle pokerspiller AlexKP, så partnerskabet blev levendegjort og det lykkedes faktisk USO at gå hjem med nogle gode håndører på lommen. Læs artiklen her:

http://www.pokernyhederne.com/poker-nyheder/254/24556/alexander-kp-petersen-alexkp-uso-danske-spil-poker/alexkp-gav-uso-blod-paa-tanden.html

Aftalen indeholder yderligere eksklusiv forpremiere af “Klapper” på Pokers facebookside, for- og efterreklame på musikvideoen, radiospot for en online pokerkonkurrence mod USO, hvor Danske Spil bruger nummeret “Klapper” og samtidig reklamerer for download af singlen og hvem ved, hvad samarbejdet yderligere kan udvikle sig til fremover.
USO skriver i hvert fald følgende på hans Facebook Fanside:

Tak til AlexKP og Danske Spil for en hyggelig aften i går … Så lærte jeg at spille Poker ..hahaha ! Næste stop Las Vegas … Eller?

No Comments

Post a Comment